Win de tekeningen die ik maakte in De Ideale Wereld!

  • Share on:

Afgelopen dinsdag was ik te gast in De Ideale Wereld. Toen Otto-Jan Ham me vroeg wie mijn fans zijn, antwoordde ik: 'Ghoh, ik heb een brede waaier aan fans, maar... toegegeven: op de Boekenbeurs zijn het toch vooral pubermeisjes die een handtekening komen vragen' (waarvoor dank, trouwens!). Me van geen kwaad bewust opende ik die avond mijn mailbox. En, oeps: een vijftal mails van mannelijke fans die zich voorbijgelopen voelden. Ook op Instagram en Twitter kreeg ik berichten van jongens die zich plots pubermeisjes voelden. Daarom: mijn oprechte excuses, you guys. Inderdaad, ik heb jullie niet genoemd, een beetje verwaarloosd zelfs. Om het goed te maken organiseer ik een wedstrijd, énkel voor de mannen. Check het filmpje hier onder voor meer details. PS: ik blink omdat de zon scheen vanmorgen. De wedstrijd loopt volgend weekend af. Mijn onschuldigste hand selecteert dan een winnaar uit onderstaande reacties. Veel succes! 1450152_625127904205246_1513170522_n

Terug naar overzicht