ALS Ice Bucket Challenge

  • Share on:

Gisteren accepteerde ik de ALS Ice Bucket Challenge van De Standaard-redactrice Veerle Beel. Ik nomineerde actrice Joy Thielemans, Klara-stem Heidi Lenaerts en Nail-art eenhoorn Elfi De Bruyn. Ondertussen stortte ik ook geld op de rekening van ‘Hart voor ALS’. Omdat wetenschappelijk onderzoek naar een vreselijke ziekte als ALS belangrijk is.

Alle info over ALS vind je hier: www.icebucketchallenge.be

Dit is het filmpje:

 

PS: Voor de mensen die zeggen dat ik *TUDUDUDUM* ‘gedaald ben in hun achting': De framboosjes waren beschimmeld. Die hebben we meegekregen van de groentenboer. Met het ijs, de muizenstronten en de slagroom hebben we inderdaad gemoost. Maar ik doe dit niet alle dagen, folks. Loosen up. ‘t Is voor ‘t goeie doel.

Terug naar overzicht